sunnuntai 28. toukokuuta 2017

Sulhasen häälook

Alun perin meillä oli ajatuksena, että olisimme vuokranneet sulhasen puvun. Tultiin kuitenkin siihen tulokseen, että mieluummin ostetaan puku omaksi, kun meidän puolesta puvun ei tarvitse olla smokki tms. vaan voidaan ostaa ns. peruspuku, jolle tulee myöhemminkin käyttöä.

Lähdimme etsimään sulhaselle harmaata pukua, mutta kauppoja kierrellessä, innostuimmekin enemmän vaaleasta beigestä puvusta. Toisaalta ihan kiva, koska luulenpa, että harvalla vieraalla on vaaleaa pukua. Nyt saa sulhanenkin erottua edukseen! Puku löytyi Dressmani:lta ja hintaa puvulle tuli vain 242,90e. Tässä hinnassa siis mukana myös pukuun kuuluva liivi sekä valkoinen kauluspaita.

Puvun löydyttyä, lähdimme etsimään pukuun tarvittavia asusteita. Teemaväriin sopivat rusetti ja taskuliina löytyivät Haloselta ja näille tuli yhteensä hintaa 32e
väri on kuvassa hieman vääristynyt, oikeasti syvempi violetti

Ostimme sulhaselle myös uudet puvun kengät. Vaaleaan pukuun sopii mielestäni loistavasti ruskea, joten etsimme ruskeita kenkiä. Löysimme mielettömän hienot, Bugatti:n kengät Kookengästä 99,90e ja täysin kenkiin sopivan värisen vyön Sentleman:ista 49,90e.


Vaikka löysimme itse puvun edullisesti, meni sulhasen asusteisiin enemmän kuin ajattelin. Näin ollen kaikkineen puvun hinnaksi tuli 434,7e.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti