tiistai 9. toukokuuta 2017

Kiireen tuntua häävalmisteluissa

Olenkin aiemmin kertonut, että Jesse opiskelee merikapteeniksi. Viikon sisällä hän on lähdössä toiseen harjoitteluunsa, joka kestää 6-7 viikkoa. Tämän ajan hän on siis kokonaan pois kotoa. Nyt meinaa iskeä paniikki siitä, että ehdimmekö hoitaa tarvittavat häävalmistelut ennen Jessen lähtöä. Hän palaa kotiin luultavasti heinäkuun alussa ja hääthän ovat jo 15.7. eli sinne ei paljon enää jää aikaa.

Viime viikolla saimme hoidettua esteettömyystodistukset käymällä kirkkoherranvirastossa. Samalla saimme tietää meidän vihkipappimme, joka on vasta aloittamassa Hämeenlinan seurakunnassa toukokuun puolessa välissä. Vielä emme siis papista tiedä muuta kuin, että on miespappi. Lähtiessämme saimme mukaan myös vihkiraamatun. Kirkkoherranvirastosta päästyämme, lähdimme suoraan ajamaan Tampereen ikeaan. Ikeasta ostimme häihin herkkubuffan astiat, viirinauhaa herkkubuffaan, maljakoita, muistikirjan mahdolliseksi vieraskirjaksi sekä kehyksen, johon ajattelin laittaa pöytäjärjestyksen.
Tänään Jesse on isänsä kanssa Tallinnassa hakemassa häihimme alkoholitarjoilua. Itse juon harvoin alkoholia, enkä halua, että meidän häistä tulee mitään pelkkiä ryyppäjäisiä, mutta jonkin verran alkoholia tulee kuitenkin tarjolle. Olemme ajatelleet, että ruuan kanssa ruokajuomat säännöstellymmin ja myöhempää iltaa varten sitten vapaammin juomia. 

Seuraavaksi pitäisi hoitaa Jessen puku. Sitä ei olla katsottu vielä ollenkaan ja se tässä mua eniten ahistaa. Ollaan mietitty, että jos vanha puku on vielä sopiva niin mun puolesta voi tulla sillä, mutta ei oo tosiaan vielä edes testattu. Mikäli puku on sopiva, riittäisi, että hankkii kauluspaidan, liivin ja kravatin. Myös bestmaneille ja sulhaspojille pitäisi katsoa saman väriset kauluspaidat, henkselit sekä rusetit. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti