maanantai 31. heinäkuuta 2017

Hääpaikan koristelu

Hääpäivää edeltävänä päivänä pääsimme klo.17.00 koristelemaan juhlapaikkaamme, Kielorantaa. Tätä ennen olinme käyneet koko porukalla (me, kaasot, bestmanit) kirkkoharjoituksissa ja hakeneet leikkokukat Lakstedtin puutarhasta ja pakattu auto + peräkärry täyteen hääpaikalle vietävää tavaraa.

Hääpaikalla meitä auttamassa oli kaikki kaasot ja bestmanit (yht.8kpl) ja yksi muukin kaveri sekä sulhasen vanhemmat ja mun isä avovaimonsa kanssa. Oli ihanaa, kun oli iso ja tekevä joukko auttamassa niin saatiin juhlapaikka hyvin valmiiksi!

Kielorannan puolesta oli järjestetty pöydät valmiiksi, lähettämääni pöytäjärjestykseen ja pitopalvelu oli käynyt jo liinoittamassa pöydät. Pääsimme siis suoraan pöydän koristeluihin. Koristelimme pöydät yksinkertaisesti: laitoimme violetit kaitaliinat, tuikkukuppeja ja kukkia. Jokaisen paikalla oli hääbingo sekä servettiin kiinnitetty paikkakortti. Paikkakortit on tehty soodataikinasta ja ne laitettiin satiininauhan avulla kiinni lautasliinoihin.
© Janne Heinonen

©Janne Heinonen

© Janne Heinonen


Janne Heinonen
Yhdelle seinälle laitoimme kuvia meidän seurustelun varrelta. Kuvia oli vuodesta 2009 tähän päivään joten oli hauska katsoa, kuinka olemmekaan muuttuneet noista alkuajoista. Teimme kuviin dymolla vuosiluvut ja osaan paikan tai tilanteen missä kuva oli otettu.

© Janne Heinonen


Kukat:

Lakstedtilta hakemani leikkokukat aseteltiin itse maljakoihin jo perjantaina ja vietiin vain yöksi Kielorannassa olevaan kylmäkellariin. Leikkokukkina meillä oli harsokukkaa sekä neilikkaa, samaa mitä mun ja kaasojen kimpuissa. Olin tilannut valkoista ja violettia neilikkaa, mutta violettia ei oltu saatu tukusta joten sain valita erisävyisistä punasista mieluisimman. Valitsin sitten vaaleanpunaisia, sillä ajattelin niiden sopivan parhaiten kattaukseen. Minä en tästä jaksanut ottaa stressiä, että kukat olikin erivärisiä kuin olin ajatellut. Niillä mentiin mitä saatiin ja kävin hakemassa lisäksi prismasta pari nippua jotain violettia kukkaa (en enää muista mitä :D)

Kukkia meillä tuli vieraiden pöytiin sekä vieraskirja-pöytään. Meidän hääparin pöytään tuli ainoastaan mun kimppu ja kaasojen ja bestmanien pöytään kaasojen kimput. Nämä olimme tilanneet pionista ja ne haettiin vasta hääpäivänä.

Mun hääkimppu


Ulkokoristeet:

Ulos laitoimme pompomeja koristeeksi, koska ajattelin että sisällä ne olisivat olleet liikaa ja ulos ne sopivatkin tosi hyvin!

Laitoimme ulos pienen pöydän, jossa oli kaasoni tekemä tervetuloa-kyltti, pöytäkartta sekä lupiineja. Laitoimme lupineeja myös ulos kaiteeseen koristamaan sisäänkäyntiä terassille.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti