sunnuntai 29. tammikuuta 2017

Häämatka varattu!

Aiemmin suunniteltiin, että oltais lähetty häämatkalla Amerikkaan road tripille, mutta sitten mua alko liikaa ahdistaan se rahan meno ja se, olisko meillä oikeesti varaa.. Niinpä koitettiin miettiä muita vaihtoehtoja ja keksittiin, et Islantiin olis mahtava päästä! Se on lähellä, mutta silti jotenki eksoottinen ja erilainen paikka!

Niinpä varattiinkin lennot Islantiin! Me lähdetään heti häiden jälkeen maanantaina ja ollaan 10 päivää! Ollaan ekat 4 yötä Reykjavikissä ja sit vuokrataan auto ja lähetään pohjosemmaks Akureyriin. Majoitus meillä tulee Airbnb:n kautta eli vuokraamme yksityisiltä ihmisiltä heidän huoneistojaan. Sivulta löytyy laaja valikoima erilaisia huoneistoja eri hintaluokista. Meidän edellytys majoittajalle oli, että hän on supermajoittaja eli kokenut majoittaja, jolla vähintään 80% saamistaan arvosteluista on 5 tähteä ja vähintään puolet majoittuneista vieraista on jättänyt arvostelun. Supermajoittajaksi pääsy edellyttää myös, että on majoittanut kaikki vahvistetut varaukset.

En malta odottaa matkaan pääsyä! Islannissa on niin paljon nähtävää ja koettavaa, mm. kuumat lähteet ja geysirit. Näissä maisemissa saamme varmasti unohtumattoman häämatkan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti