perjantai 25. maaliskuuta 2016

Häiden suunnittelu alkakoon

Me menimme kihloihin jo 16-vuotiaana. Olimme seurustelleet vasta vuoden, mutta jotenkin tiesin, että hän se on - tuleva aviomieheni. En osannut yhtään ajatella meidän juttua minään teinikihloina, sillä se tuntui niin varmalta jo silloin. Nyt on kulunut aikaa suunnilleen 6 vuotta ja 3 kuukautta meidän kihloista. Väliin on mahtunut aika etäsuhteessa, kun minä opiskelin Jyväskylän yliopistossa 3 vuotta lastentarhanopettajaksi. Tämän ajan poikaystäväni asui kotipaikkakunnallamme, Hattulassa. Kun opintoni olivat loppusuoralla muutimme yhteiseen asuntoon. Nyt olemme asuneet yhdessä hieman reilun vuoden ja vihdoin, oi vihdoin myös avopuolisoni on valmis menemään naimisiin! Minähän nyt olen varmaan jo ainakin 5 vuotta sitten alkanut kokoamaan hääkansiota tulevia häitä varten.



Nyt oli taas aika kaivaa tuo hääkansio esiin ja oikeasti aloittaa suunnittelu! Olemme aloittaneet häiden suunnittelun miettimällä meille sopivaa hääpaikkaa Hämeenlinnasta. Kriteerinä hääpaikalle on viihtyvyyden lisäksi se, että tilaan saa viedä omat ruoat ja juomat. Tämä rajaa vaihtoehtoja - paljon! Tällä perusteella hääpaikaksi jäi kolme vaihtoehtoa: Kankaisten marjatila, Könnölän juhlanavetta sekä Kieloranta. Kaikki upeilta vaikuttavia paikkoja! Seuraavaksi aion esitellä meidän pohdintoja edellä mainituista juhlapaikoista :)

Lisäksi olen alkanut hahmotella vieraslistaa häihin. Meillä molemmilla on melko pienet suvut, joten supersuuria häitä ei ole tulossa ja suuri osa vieraista tulee olemaan kavereitamme. Olemme avopuolisoni kanssa tunteneet yläasteelta asti, joten meille on muodostunut  yhteinen kaveripiiri. Tämä on mielestäni ihanaa, ja takaa rennon tunnelman häihin, kun kaikki tuntevat toisensa. Päätimme rajata vieraiden määrää niin, että ainoastaan kutsuhetkellä seurustelevat kaverimme, saavat +1 kutsun. Näin ollen vierasmäärä olisi n.70 hlöä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti